Nieuws
weerbericht grijze wolk

zaterdag 9 september 2017 00:01

[Weerbericht] De zomer is voorbij

Het wisselvallige weer blijft vandaag aanhouden met af en toe een bui. Er zijn echter ook lange droge momenten bij een temperatuur rond 17 graden. Tegen de avond komen er meer opklaringen en verkleint de buienkans.

Morgen houden we het meestal droog, al is een buitje niet uit te sluiten. Het kwik haalt nipt de kaap van 20 graden maar er waait wel een goed voelbare westenwind.

Ook maandag zou grotendeels droog verlopen bij maximaal 18 graden. Later in de week verhoogt de buienkans opnieuw, al zijn er zeker ook heel wat droge momenten. We houden de relatief frisse maxima en vrij veel wind als constanten.

Bart Verhaegen, weerman bij Radio ReflexKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar