Nieuws
weerbericht sneeuw winter

zaterdag 12 augustus 2017 12:46 - Mechelen

[Weerbericht] Wisselvallig weekend

We krijgen wisselvallig weer voorgeschoteld tijdens het weekend.

Vandaag is het al vanaf de ochtend betrokken met af en toe wat lichte regen. Na de middag trekt de zwakke storing weg naar het oosten en komen er geleidelijk opklaringen tevoorschijn. Een buitje blijft wel mogelijk. De temperatuur klimt tot 21 graden.

Vannacht is het droog met opklaringen en zakt het kwik tot 13 graden. Morgen krijgen we afwisselend wolken en opklaringen. Er is slechts een kleine buienkans bij maximaal 21 graden.

Maandag is een droge en vrij zonnige dag waarop we nipt de zomerse kaap van 25 graden halen. Ook dinsdag zou het zomers warm worden maar dan neemt de onstabiliteit toe. Later in de week keren we terug naar het licht wisselvallige weertype bij maxima rond 21 graden.

Afbeelding: OpenclipartKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar