Nieuws
20170812kvmgnt

zaterdag 12 augustus 2017 20:00 - Mechelen

AA Gent laat driepunter liggen

Malinwa ontving vanavond AA Gent, dat met 0 punten, zeker met de nodige motivatie was afgezakt naar Mechelen.

Het was lang wachten op enig animo in het spel. Gent toonde aanvankelijk het meeste initiatief. Geleidelijk aan werkte Mechelen dat verschil weg en kwam beter in de wedstrijd. Dat duurde tot net voorbij het halfuur. Coulibaly kan een bal vanaf de achterlijn nog knap voor doel lepelen. Kalu stond op de goeie plek om de bal tegen de netten te prikken. Nadien zakte het spel van de Mechelaars een beetje weg. Het vond voor de rust alvast geen antwoord op de 0-1 voorsprong van de bezoekers.

Na de pauze een heel ander spelbeeld. Veel meer beweging met kansen over en weer. De thuisploeg zat veel beter in de match. Aanvankelijk kon de thuisploeg daar maar weinig voordeel uithalen, want ook Gent kreeg tal van kansen om de wedstrijd af te maken. Maar dan krijgt Malinwa zowat 5 minuten voor het einde een vrije trap. De bal komt zo bij Tim Matthys, en die schilderde het leer netjes in de verste hoek binnen. De thuisploeg rook bloed en Gent leek ineen te krimpen. KV Mechelen kreeg nog een paar kansen op de driepunter, maar dat lukte niet meer. De Mechelaars speelden voor de 3de keer op rij gelijk en heeft 3 punten.

KV Mechelen – AA Gent 1-1Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar