Nieuws
schorriemorrie

vrijdag 11 augustus 2017 22:21 - Boom

Ticketverkoop kinderfestival Schorremorrie van start

Tijdens Schorremorrie op zondag 27 augustus kan je de zomervakantie spetterend afsluiten met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Breng met hele gezin een bezoekje aan De Schorre in Boom en beleef een onvergetelijke dag. Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.

Tickets
Tickets zijn online te koop in voorverkoop. Maak zeker gebruik van de voorverkoop, want aan de kassa kost een ticket 2 euro meer.
Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en dienen geen ticket aan te kopen. Er is een kortingstarief voorzien voor leden van de Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas.

toegangsprijs
Vanaf 4 jaar: € 5 (via online voorverkoop). Kortingstarief € 4 (leden Natuurpunt, Prova, Gezinsbond, Grabbelpas). Aan de kassa kost een ticket € 2 meer. Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en dienen geen ticket aan te kopen.

foto: Schorremorrie 2016 © We Have HeartKlik hier voor meer nieuws uit de regio Boom

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar