Nieuws
Elzerock 2017

vrijdag 11 augustus 2017 17:12 - Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver maakt zich op voor Elzerock

Op zaterdag 19 augustus vanaf 16u30 vindt voor de 3de keer op rij Elzerock plaats.

Wat eens gestart is als een happening om weer meer leven in de dorpskern van Elzestraat te blazen, is nu uitgegroeid tot een heuse organisatie met foodtrucks, een VIP-tent en met vooral leuke optredens en een prachtige ambiance.

“Na de editie van vorig jaar hebben we getwijfeld of we nog gingen verder doen. 3 weken voor de vorige editie verloren wij immers David Willems. Hij was één van de drijvende krachten en ondanks dat hij vocht tegen kanker, heeft hij zich tot het laatste moment ingezet voor Elzerock.”, zegt zijn goede vriend en lid van het 10-koppig organisatieteam Ronny Slootmans. “Misschien is dat ook wel één van de redenen waarom we unaniem beslist hebben om er toch nog een 3de editie aan te breien. Bekijk het als een soort van eerbetoon.”

“We hebben echt alles uit de kast gehaald om er een topeditie van te maken”, gaat voorzitter Luc Van Eester verder.” Ook dit jaar hebben we goede en gevarieerde muziek op het programma. We gaan dit jaar zelfs nog iets verder: echte toppers op het podium nu. Beginnen doen we om 16u30 met een lokale groep, Tripode. Daarna zijn The Romantics aan zet, net vóór Paul Severs die ons komt vergasten op de klassiekers die iedereen wel kent. Met Rockenbach wordt het podium zeker in vuur en vlam gezet. En als top of the bill komt niemand minder dan Paul Michiels. DJ-set Funktastix, onlangs nog aan het werk op Tommorowland, zullen het geheel perfect afsluiten.”
Muziek, eten & drank… kosten noch moeite werden gespaard. Maar Elzerock is meer dan dat. Het blijft vooral de ideale gelegenheid om af te spreken met buren, vrienden of familie om er een onvergetelijke avond van te maken!

Door de werken aan het kerkplein vindt Elzerock 2017 plaats op de nieuwe parking van de Elzestraat (Sint-Katelijne-Waver) (in de Groenstraat vlak naast de kasteeldreef).

Ondanks verschillende wegenwerken blijft het gratis festival toch vrij goed bereikbaar, al werden er ook een aantal verkeersmaatregelen genomen, waardoor er een aantal straten enkelrichting worden.

Foto: Gemeente Sint-Katelijne-WaverKlik hier voor meer nieuws uit de regio Sint-Katelijne-Waver

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar