Nieuws
Logo Racing Mechelen 2017 v3

vrijdag 11 augustus 2017 21:58

Racing Mechelen likt wonden na historisch 21-0 verlies

Supporters van Racing Mechelen zaten na de 21-0 nederlaag in Wuustwezel voor de Beker van Antwerpen in zak en as.

De reactie op sociale media zijn hard. “Ons nog maar eens zwaar belachelijk gemaakt”, “Wie vd club bedenkt zoiets, om deze spelers het veld op te sturen (met alle respect voor de gasten in kwestie)”, Schandalig gewoon”,… Maar er zijn evenveel supporters die ‘pal’ achter de club en de spelers staan: “Triestig hoor en ook gemakkelijk natuurlijk als je alleen maar commentaar kunt geven als het slecht gaat! Zaterdag heb ik een leuke pot voetbal gezien, maar dan hoor je niemand!”, “Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar