Nieuws
Robert Schumanlaan

dinsdag 8 augustus 2017 13:43 - Zemst

Robert Schumanlaan (N267) in Zemst afgesloten door onderhoudswerken

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert op 10 en 11 augustus 2017 onderhoudswerken uit op de Robert Schumanlaan (N267) in Zemst. De werken worden uitgevoerd tussen het kruispunt met de Damstraat en het op- en afrittencomplex van de E19.

Tijdens de werken wordt de Robert Schumanlaan (N267) volledig afgesloten voor het verkeer.

Eerst wordt het bestaande asfalt van de rijweg afgefreesd, waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Door de vernieuwing van het asfalt zal het rijcomfort aanzienlijk verbeteren en de geluidshinder verminderen voor de omwonenden.

Tijdens de werken wordt de Robert Schumanlaan (N267) volledig afgesloten voor het verkeer. Het verkeer moet een omleiding volgen. Wie vanaf het afrittencomplex op de E19 het centrum van Weerde wil bereiken dient om te rijden via Hofstade en Zemst.

foto: Google MapsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Zemst

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar