Nieuws
Zwembad Geerdegemvaart

dinsdag 8 augustus 2017 23:07 - Mechelen

Aanpassing openingsuren zwembad Geerdegemvaart door toenemend succes zwemschool

Door het succes van de laatste seizoenen draait de Mechelse zwemschool op volle toeren. Vele nieuwe leden vonden de weg naar de zwemschool in het stedelijk zwembad Geerdegemvaart.

De vraag naar zwemlessen voor kinderen is zo groot dat de stad in samenwerking met Racing Swimming Club Mechelen besloten heeft om de activiteiten van de Mechelse Zwemschool uit te breiden.

Na de herstructurering van de Mechelse zwemschool zal nu ook het aanbod uitgebreid worden. Vanaf september wordt een extra zwemopleiding (watergewenning + zwemopleiding vanaf 5 jaar) georganiseerd op maandag en op donderdag tussen 17u en 18u.

De openingsuren van het stedelijk zwembad Geerdegemvaart zullen vanaf 1 september aangepast worden. Op donderdag zal voortaan van 17u-18u het klein bad en het middenbad voorbehouden worden voor de nieuwe zwemopleiding. De sportzwemmers blijven welkom tijdens deze uren. Het groot bad is vrij voor iedereen die baantjes wenst te zwemmen.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar