Nieuws
ljuban crepulja shakhtyor

vrijdag 19 mei 2017 16:51

Onze Mechelse Huurlingen: Welke ex-KVM-speler presteerde waar en hoe?

KV Mechelen zendt haar zonen uit. Onze sportredactie maakt wekelijks een round up van hun prestaties en berichten op onze nieuwssite.

In Wit-Rusland ging Shakhtyor op bezoek bij hekkensluiter Isloch. Valeev bracht de thuisploeg na een kwartier op voorsprong maar Bagaric en Zlatkov zetten de scheve situatie recht voor Shakhtyor. Huurling Ljuban Crepulja startte in de basis en werd tien minuten voor affluiten gewisseld. Na acht speeldagen springt Shakhtyor in de stand over BATE Borisov naar de eerste plek.

In Play-off 2 heeft Zulte-Waregem eindelijk nog eens kunnen winnen. Tegen KV Oostende werd het 3-1. Kaya, Hamalainen en Leye tekenden voor de doelpunten. Huurling Jens Naessens bleef de hele wedstrijd op de bank.
Op het veld van AA Gent verloor Zulte-Waregem dan weer met zware 5-2 cijfers. Coulibaly (2x), Saief, Kalu en Kubo scoorden voor de Buffalo’s. Leye en Dalsgaard lieten de netten trillen voor Essevee. Ook in de Ghelamco Arena kwam Naessens niet in actie.

Voor Corryn, Mingiedi en Cobos Copado zit het seizoen erop. Antwerp wil linksback Corryn graag definitief overnemen. Het kwam voorlopig echter nog niet tot een transfer. Cobos Copado keert zo goed als zeker terug naar KV. Hoe de toekomst van Mingiedi eruit ziet, is voorlopig niet geweten.

Leuk om te weten: Kent u Senad Karahmet nog? De Belgisch Bosnische verdediger speelde tussen 2011 en 2014 drie seizoenen voor Malinwa. Daarin kwam hij slechts twaalf keer in actie. Scoren lukte niet. In 2014 verkaste hij naar de Poolse eersteklasser Ruch Chorzow. Dat werd echter geen succes. Karahmet kwam niet één keer in actie. Na één seizoen keerde hij terug naar zijn geboorteland. Bij Mladost Doboj zit hij intussen aan 32 wedstrijden. Met nog twee matchen op het programma staat Mladost eerste en is het goed op weg om voor het eerst in de geschiedenis kampioen van Bosnië-Herzegovina te worden.

Foto: www.fcshakhter.byKlik hier voor meer sportnieuws

Commentaar