Nieuws
Repair Café 2 (002)

donderdag 18 mei 2017 20:29 - Putte

Herstelling en workshops tijdens Repair Café

Het gemeentebestuur van Putte organiseert opnieuw een Repair Café in samenwerking met KVLV Putte. De herstellers staan voor je klaar op zaterdag 20 mei van 10 tot 17u. in de Parochiezaal in Putte.

In het Repair Café kan je terecht voor herstellingen aan textiel, juwelen, kleine huishoudtoestellen en software (virus verwijderen, printerproblemen, updates). Je repareert samen met de vrijwillige herstellers. Om lange wachttijden te vermijden, voeren ze maximum twee herstellingen per bezoeker uit.

Verder kan je er terecht voor allerlei randactiviteiten zoals juwelen ruilen (doorlopend), weggeeftafel (doorlopend), inloopworkshop Vormingplus ‘juwelen maken met vintage knopen en parels’ tussen 10 en 13 uur en een workshop juwelen uit papier om 10 uur en om 14 uur.

“Dankzij het Repair Café verkleinen we de afvalberg. Oude spullen worden hersteld en krijgen zo een nieuw leven. Dat levert een besparing op voor de portemonnee én voor het milieu”, aldus schepen van leefmilieu Jeroen De Cuyper.

foto: gemeente PutteKlik hier voor meer nieuws uit de regio Putte

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar