Nieuws
Flitscamera

donderdag 20 april 2017 16:16 - Mechelen - Willebroek

93% houdt zich aan de snelheid tijdens flitsmarathon in politiezone MeWi

De lokale politie Mechelen-Willebroek nam van 19 tot 20 april 2017 deel aan de nationale flitsmarathon. Zo werden er van woensdagochtend 6 uur tot donderdagochtend 6 uur op vijftien locaties in de politiezone (mobiele) snelheidscontroles uitgevoerd.

In totaal werden 3342 voertuigen op hun snelheid gecontroleerd. 224 (6,7 %) reden te snel en zullen hiervoor een proces-verbaal toegestuurd krijgen.

Eén automobilist reed 108 km/u. op de Liersesteenweg in Mechelen, de toegelaten snelheid is 50 km/u. Een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs is hier van toepassing. Op de Antwerpsesteenweg in Mechelen kwam een chauffeur aan 85 km/u. voorbij daar waar slechts 50 km/u. is toegelaten. Andere negatieve uitschieter is de Lakenmakersstraat in Mechelen waar een bestuurder tijdens onze controle tussen 7.50u en 8.50u. met een snelheid van 60 km/u. voorbij kwam terwijl er een snelheidsregime van 30 km/u. van toepassing is. Op Westdijk in Willebroek, waar een snelheidsbeperking van 50 km/u. van toepassing is, liet een chauffeur een snelheid van 97 km/u. optekenen. Nog in Willebroek, in de August Van Landeghemstraat (max. 30 km/u.) en op de Mechelsesteenweg (max. 50 km/u.) lieten twee chauffeurs zich negatief opmerken aan een snelheid van respectievelijk 61 en 81 km/u.

foto: express.beKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws uit de regio Willebroek

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar