Nieuws
OBSOLETE

woensdag 19 april 2017 20:20

Fréderic Ledent is nieuwe doelman Racing Mechelen

Fréderic Ledent mag zich vanaf volgend seizoen Racinger noemen. De 27-jarige Antwerpse doelman verlaat Berchem, dat momenteel aan de leiding staat in tweede amateurklasse B.

Fréderic wordt 1 van de 3 doelmannen in de A-kern, samen met Gianni De Ruysscher en Stijn Ureel. Op zijn leeftijd injecteert hij een dosis ervaring in de spelersgroep.

Ledent begon te voetballen in het Katholieke Sportverbond. Eerst op het veld, maar werd al snel in het doel geduwd. Op zijn 10de is hij naar een “gewone” club verhuisd, dat was Duffel. Daarna speelde hij achtereenvolgens in de jeugd van KV Mechelen, Beerschot en Beveren. In Beveren schopte hij het tot de A-kern en was er enkele seizoenen derde doelman. Na de fusie in Beveren is hij een eerste keer, voor twee seizoenen, naar Berchem getrokken. Daarna volgde Katelijne. Na Katelijne ging hij naar City Pirates, waar hij drie jaar in doel stond en drie keer de eindronde speelde in 4de klasse. Na 3 jaar vond hij zichzelf klaar voor een stapje hogerop en is hij teruggekeerd naar Berchem.

foto: logo Racing MechelenKlik hier voor meer nieuws over Reflex

Klik hier voor meer sportnieuws

Commentaar