Nieuws
Vlaanderen Feest (2)

woensdag 19 april 2017 19:27 - Duffel

Duffel strikt Yevgueni op affiche Vlaanderen Feest.

Yevgueni, de Vlaamse muziekgroep rond zanger Klaas Delrue, zal op zaterdag 8 juli de hoofdact zijn van Vlaanderen Feest!. De festiviteiten rond de Vlaamse feestdag worden in een nieuw kleedje gestopt.

Vlaanderen Feest! wordt in Duffel traditiegetrouw georganiseerd door de Cultuurraad in samenwerking met het gemeentebestuur. “Dat is dit jaar niet anders, al verandert er wel het een en ander.” zo zegt Walter Fredrickx, voorzitter van de Cultuurraad. “ De festiviteiten verhuizen van domein ‘De Locht’ naar het Kapelplein in Duffel-Oost. Nieuw is ook dat we een leuk kinderprogramma voorzien. Daar openen we de avond mee om verder te gaan met een tussenprogramma en spetterend af te sluiten met Yevgueni.”

Ook schepen van feestelijkheden Sofie Joosen kijkt uit naar 8 juli. “ Vlaanderen Feest! wordt een leuke avond voor alle Duffelaars, jong en minder jong. Yevgueni is een zeer mooie hoofdact en ook de vooruitzichten voor het verdere programma zijn veelbelovend. Zoals elk jaar zijn er eveneens verschillende Duffelse verenigingen die mee hun schouders zetten onder het gebeuren en gezellige drank- en eetstandjes voorzien.”

Vlaanderen Feest! vindt plaats op zaterdag 8 juli 2017 op het plein aan de Bruul (kapel). Het kinderprogramma begint om 18 u. Het tussenprogramma is voorzien om 19.30 u. en Yevgueni treedt op om 21 u. Vlaanderen Feest! is volledig gratis.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar