Nieuws
plezante wandeling

zondag 16 april 2017 21:52 - Mechelen

Schrijf je in voor de Plezante Wandeling

Waarom is onze toren van boven zwarter dan van onder? Waarom eten Mechelaars Astridjes? Wie waren Kobe de Potbuis en de Neus Lauwers? Je krijgt het antwoord tijdens de “Plezante Wandeling” en dat in onvervalst gesproken en gezongen Mechels.

De “Plezante Wandeling” is al jaren een succes in Mechelen. “Normaal organiseren we dit uitsluitend voor groepen op afspraak en daardoor vallen jammer genoeg individuele deelnemers regelmatig uit de boot”, zegt Rudi De Mets. Daarom organiseren Ferre Uytterhoeven en Rudi De Mets sinds enkele jaren ook “plezante wandelingen” voor individuelen en/of kleine groepen .

Dit jaar wordt er afgesproken, zoals steeds, aan het standbeeld van Opsinjoorke op de Grote Markt en dit op maandag 12 juni om 19 uur en maandag 4 september om 19 uur. Het parcours loopt vanaf de Grote Markt, via IJzerenleen, Vismarkt, Melaan en Wollemarkt en eindigt in het centrum. De wandeling heeft een afstand van ongeveer anderhalve kilometer en duurt twee en een half uur. Onderweg is er een tussenstop voorzien voor een fris biertje.

De prijs bedraagt € 9 per deelnemer (prijs voor de rondleiding met twee gidsen inclusief een drankje tijdens de tussenstop)

Deelname uitsluitend via inschrijving via email: rudi.demets@telenet.be of via 0477-61.87.88.

foto: Rudi De MetsKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar