Nieuws
voetpaden Lier

woensdag 15 februari 2017 14:46 - Mechelen

Nieuwe voetpaden in Rembert Dodoensstraat

Maandag 20 februari vatten in de Rembert Dodoensstraat nabij het Vrijbroekpark werken aan tot vernieuwing van de voetpaden en de boordstenen.

“Er zal worden gewerkt in drie fasen : eerst tussen de Hombeeksesteenweg en de Ridder Dessainlaan, vervolgens tussen de Ridder Dessainlaan en de Vondelstraat en tenslotte tussen de Vondelstraat en de Vrijgeweidestraat. Voor het vernieuwen van de voetpaden en de boordstenen wordt de straat per fase voor afgesloten voor het autoverkeer en geldt er langs beide zijden parkeerverbod. Voetgangers en fietsers hebben wel doorgang naast de werken. De vernieuwing van de Rembert Dodoensstraat maakt deel uit van het onderhoudspakket van de stad Mechelen dat we nu aan het afwerken zijn in deelgemeente Muizen in de Jan-Frans Van Geelstraat, de Rubensstraat en de Peter Benoitstraat. De eerstvolgende straat die volgens dit onderhoudspakket wordt aangepakt is de Vondelstraat, vlakbij de Rembert Dodoensstraat”, licht Andy Frans, woordvoerder Openbare Werken bij de stad Mechelen, toe.

Het einde van de werkzaamheden in de Rembert Dodoensstraat is voorzien op 31 maart.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar