Nieuws
jettie pallettie racing mechelen

woensdag 15 februari 2017 21:47 - Mechelen

Carnavalshit Jettie Pallettie opgenomen op Racing Mechelen

De Nederlandse zangeres Jettie Pallettie heeft een nieuw carnavalsliedje klaar. Het Oscar Vankesbeeckstadion van Racing Mechelen deed dienst als locatie voor haar meezinger.

Jettie legt zich naar eigen zeggen toe op het “populaire” repertoire. Vooral in de carnavalsperiode pakt ze steevast uit met leuke liedjes die luidkeels worden meegezongen. Vorige maand kreeg ze nog de Nekkerhal aan het dansen tijdens Mechelen Schlagert.

Haar nieuwste hit, “‘s Nachts als niemand ‘t ziet”, heeft Jettie opgenomen in een Mechels café en in het Oscar Vankesbeeckstadion. Ze werkte daarvoor samen met de mensen van jongerencollectief “This is Y”, dat vorig jaar al garant stond voor de productie van de Mechelse film “Stapelgek van M”.

Volgens Racing Mechelen is het de bedoeling dat groenwit en This is Y in de toekomst op allerlei vlakken de handen in elkaar zullen slaan. Zo worden de jongeren betrokken in de werking van de club. Daarover zal de club binnenkort nog meer uitleg geven.

De videoclip van Jettie Pallettie kan u hieronder bekijken:

Foto: Screenshot videoclip Jettie PallettieKlik hier voor meer nieuws uit de regio Mechelen

Commentaar