Nieuws
Hartjes aan de brug 2

woensdag 15 februari 2017 00:04 - Duffel

Basisschool ’t Kompas draagt iedereen warm hart toe

Gemeentelijke basisschool ’t Kompas uit Duffel is een warme school. Heel het schooljaar heeft de school aandacht voor vriendschap, respect en zorg voor elkaar.

Op Valentijnsdag wil ’t Kompas dit ook delen met de inwoners van Duffel. De kleuters hebben mooie hartjes geknutseld en de leerlingen van het vierde en vijfde leerjaar hebben gezorgd voor lieve gedichtjes. Deze hartjes werden door de 5-jarigen samen met de jongens en meisjes van het 6de leerjaar opgehangen aan de brug over de Nete. “Op Valentijnsdag wensen de kleuters en de leerlingen van ’t Kompas iedereen een hart vol liefde.” vertelt directeur Heidi Dils.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar