Nieuws
blokker-2

dinsdag 7 februari 2017 21:40 - Duffel

Blokker filiaal in Leopoldstraat Duffel sluit de deuren

De directie van huishoudketen Blokker heeft dinsdag de intentie bekendgemaakt om 69 van de 190 winkels in België te sluiten. Met deze operatie zou ongeveer een derde van de 900 banen op de tocht staan.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6417471459373754"
data-ad-slot="7822830423"
data-ad-format="auto">


Blokker heeft naar eigen zeggen een analyse gemaakt van de toekomstperspectieven van de verschillende winkels. Uit die analyse blijkt dat er in onze regio ‘slechts’ één winkel de deuren zal moeten sluiten. Het filiaal in de Leopoldstraat in Duffel zal op termijn verdwijnen.

De andere filialen aan de Botermarkt en Guido Gezellelaan in Mechelen, Waverlei in Putte en Antwerpsestraat in Lier blijven open.Klik hier voor meer nieuws uit de regio Duffel

Klik hier voor meer nieuws over Reflex

Commentaar